Skrem bort fuglene: Effektive metoder

Fugleskremsel, plastslanger, kunstige fugler og hengende CD-plater er noen av de vanligste metodene for å skremme bort fugler. En kombinasjon av disse metodene kan også brukes.

Hvis måker eller duer har bosatt seg på verandaen din, kan du spenne en nylontråd 5 cm opp fra verandakanten. Dette vil hindre disse fuglene fra å sette seg, men tråden vil ikke være i veien for småfuglene. Vær imidlertid forsiktig så ikke nylontråden spennes for høyt, da det kan føre til at fugler flyr inn i den og skader seg.

Fugler liker å søke ly på steder hvor de har et slags tak over hodet. Derfor kan du for eksempel sette en bøtte på hodet under stolene på verandaen.

Fugler liker heller ikke sterkt krydder. Du kan strø sterkt krydder i hjørnene av terrassen eller uteplassen for å forhindre at fuglene samler seg i nærheten av denne aromaen. Du kan også putte en chili-, cayenne- eller annet sterkt krydder i en sprayflaske og blande dette med vann, og spraye dette på de typiske stedene hvor fugler kan samle seg.

Hvis ingenting annet fungerer, kan du prøve å stirre på måkene. De kan forsvinne når du stirrer på dem, spesielt når du har på mørke solbriller.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *